De 14 ani...

Iti multumim!
Ce poate fi mai frumos decat un vis implinit? Poate un alt vis implinit! Am avut rabdare, multa rabdare si am crezut cu tarie in ceea ce facem. Am ales regula inaintarii cu pasi mici dar siguri, cu toate ca altii se laudau cu pasii mari si murdari. Am fost cinstiti cu noi insine si cu fiecare client, indiferent ca a fost la inceput de drum sau o companie consacrata. Credem in continuare cu tarie intr-un sistem de valori si incercam sa-l transmitem prin fiecare produs, prin fiecare cuvant, prin fiecare actiune. Am sprijinit zeci de proiecte in momente de criza, pentru ca suntem empatici. Asa suntem noi, pentru ca asa suntem educati! Si ne place!
Suntem echipa Direct Target!

Sunteti pe: Homepage > Productie si difuzare reclame radio, ziar, tv
23/09/2021
Productie si difuzare reclame radio, ziar, tv

Cea mai simpla schimbare in bine a mersului unei afaceri este publicitatea! Restul e putin mai complicat!

 Iti facem reclama auzita pe radio!

Productie audio si difuzare spoturi publicitare pe postul Kiss FM. Iti propunem campania publicitara de succes la pretul corect! Productie audio si difuzare spoturi publicitare pe postul Magic FM. Iti propunem campania publicitara de succes la pretul corect!
   Productie audio si difuzare spoturi publicitare pe postul Radio 21. Iti propunem campania publicitara de succes la pretul corect!    Productie audio si difuzare spoturi publicitare pe postul Radio Transilvania. Iti propunem campania publicitara de succes la pretul corect!